Post by lilistmindcourto on Feb 19, 2022 20:48:31 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Run Race 3D ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Run Race 3D IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ umožnenie cheatov ▞▞▞
▞▞▞ Run Race 3D 2022 version ▞▞▞
Tap Race 3D - Apk AMP
Best Free Running game. Compete with others and get the real parkour experience. Jump from wall to wall, climb ropes, slide to get faster,
Kokotina nevieš tam skákať. NESŤAHOVAŤ
njlepsia hra😍zo vsetkych hier ktore som len mala😊
Rozhodne príliš veľa reklám, ktoré by som sotva mohol hrať, túto hru by som pravdepodobne ohodnotil 2 hviezdičkami
Falošný multiplayer, no stále zábavný. Túto hru môžete hrať bez internetového pripojenia, čo znamená, že hra generuje roboty, s ktorými môžete hrať. Výsledkom je, že môžete hrať v režime v lietadle, aby ste sa vyhli nepríjemným/hraničným invazívnym reklamám.
Malá pekná hra len na čas, ale pod hrou sú všetci roboti, ktorých hranie tejto hry nebaví, ale môžete si stiahnuť Free Fire
Športové hry online zadarmo. ... Najlepšie hry · Najnovšie hry · Hra - Moto X3M Bike Race Game - Race ... Moto X3M Spooky Land · Hra - Archery King 3D
Run Race 3D Spor nve
govadina
no je to celkom super hra
Run Race 3D na mobil zdarma
Dôvod, prečo som túto hru ohodnotil 1 hviezdičkou, pretože zakaždým, keď sa k nej dostanem, to trvá večne
dobrá hra ale niekedy sa seká
Hrozná hra
velmi dobra hra. ale je. bolí ma ruka moja mama hovorí, aby som ti dal. len 0.ale ja dávam mám 8 rokov volám sa.
Túto hru je zábavné hrať špeciálne počas karantény Aktualizácia: Tu je moja sťažnosť. Vždy, keď som pri pripojení na internet zlyhal v pretekoch, aplikácia skryje tlačidlo „RACE AGAIN“. Jediné tlačidlo tam bolo len "PASS LEVEL". Tlačidlo „PASS LEVEL“ vám umožní preskočiť aktuálnu úroveň a budete môcť sledovať 30-sekundovú reklamu. Zdá sa mi, že ma to núti pozerať 30-sekundovú reklamu. S pozeraním reklám som v poriadku, ale nenúti ma to. Chcem si prehrať aktuálnu úroveň a aplikácia mi to nedovolí
Animal Transform Race - Epic Race 3D
Táto hra bola na začiatku celkom zábavná, ale potom tam bolo veľa reklám. Tiež uprostred mnohých úrovní by to zmrazilo iba moju postavu na celých 5 sekúnd pred pokračovaním v hre. To ma prinútilo neustále opakovať každú úroveň, napríklad 10-krát, kým prejdem. Nie je to hra, ktorú by som ľuďom naozaj odporučil hrať.
Run Race 3D Thể thao novv
zábavná hra, ale väčšina reklám sú jedny z najhorších, s akými som sa kedy stretol. Vážne trávim takmer dvojnásobok času sledovaním/riešením reklám ako skutočný herný čas a väčšinu svojich zápasov vyhrávam. Tiež som nikdy nevymazal hru pred reklamami. Toto bude moje prvé. veľmi obmedzené na upgrady a nie je tam žiadny zvuk, ktorý by tejto hre vôbec nestál za to.
Je to v poriadku
ta hra je hrozna toľko reklám a keď ti druhy budu v cieli tak ďalej bežať nemôžem
Aircraft Race - Šport hra na zahranie zadarmo | Online hry
veľmi pekná hra👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍 a hra bez reklám
Dobrá hra (docela)
Niekoľkokrát som bol vyradený z pretekov, keď som bol pred všetkými. A niekedy uviaznete na mieste, kde by ste nemali byť schopní uviaznuť. Potom sú tu situácie, keď váš avatar beží nesprávnym smerom, čo vás stojí preteky. V rámci hry tiež neexistuje spôsob, ako kontaktovať tvorcov tejto hry.
velmi dobra hra odporucam
zábavná hra a dala by som 5 hviezdičiek, keby som skutočne hral proti skutočným ľuďom a menej reklám. hra vás núti myslieť si, že hráte proti ľudským hráčom, ale nie, pretože som vypol internetové pripojenie a stále som mohol hrať. má potenciál, ale momentálne má 2 hviezdičky.
KOK*TINA BEZ URÁŽKY AKOŽE NEDÁ SA TO VÔBEC HRAŤ AJ TÍ NAPROGRAMOVANÝ BOTI SU DEBILITY
Toto je najhoršia hra na svete. Keď otvorím túto hru, nespustí sa. Keď som na internete, spustí sa.
Nekupujte odstraňovanie reklám, stále budete dostávať reklamy. Zvykol ich odstraňovať, koniec koncov je to to, za čo ste zaplatili. Teraz však pridali VIAC reklám a na mojej platbe za verziu bez reklám zjavne nezáleží. Okrem toho je hra veľmi zabugovaná a zdá sa, že ich to nezaujíma. Poslali ste im upozornenia na problémy a nedostali žiadnu odpoveď, čo je rovnaká odpoveď, akú som dostal pri žiadosti o vrátenie peňazí. nič. Podvodná spoločnosť.
veľmi oneskorené a nereaguje. tiež nerobí to, čo chcete, napríklad neskáče a neotáča sa, keď na to kliknete na obrazovku. hlúpa hra
vtipné
lentaktak
Hm, tak táto hra je naozaj zábavná. Dôvod, prečo dávam 4 hviezdičky z 5? Poviem ti jednu vec, grafika ehh, nie je príliš dobrá a o hre áno, je to rovnaké. Celkovo je hra skvelá. Dúfam, že sa vám to čoskoro podarí. Ďakujem mnohokrát...!
Hra sa zasekne, keď skočíte na pružinu v bonusovom kole a pretekáte a narazíte na vrchol jedného z blokov, a len idete hore a dole a oni sa nedostanú tam, kde by ste sa mohli dostať von. Musel som vymazať celú hru, pretože keď som ju opustil a vrátil sa, zasekla sa. Hral som naplno. Ale je to čistý odpad, pretože som sa dvakrát zasekol a musel som hru odstrániť. Hra je zábavná, kým sa nezasekne. nestrácajte čas, pretože sa dostanete na niekoľko úrovní a uviaznete
Parkour Race - hrať zadarmo na Friv5
iPhone 11 64 GB čierny. Mobilný telefón – 6.1" IPS 1792 × 828, procesor Apple A13 Bionic 6-jadrový, RAM 4GB, interná pamäť 64GB, zadný fotoaparát s optickým
parkur Runrace 3D - YouTube
Povedal by som, že hra bola dobrá. Je to preto, že je to zábavné a idete proti všetkým týmto ľuďom, ale keď skončím preteky, aby ste mohli znova pretekať, MUSÍTE si pozrieť reklamu. A keď nepretekám a stlačím exit, stále mi to dáva reklamu. Neviem, čo to robí s vami, ale so mnou to robí práve toto.
Úžasná hra! Pár nápadov: • Pridajte prosím možnosť zbaviť sa vibrácií! Po chvíli začnú byť otravné. • Pridajte zvieracie kože, ako sú mačky a zajačiky. • Znížte množstvo reklamy. Práve teraz je po každej úrovni reklama, takže zarábajte menej! Ďakujeme za skvelú hru 😁✌🏻
je to najsprostejšia hra na svete
🤗😘😊😉🙂veľmi dobrá hra, ale niekedy až veľmi seká. Takže dávam 4hviezdy
Teraz som z tejto hry úplne chorý a unavený. Má to dobrý nápad, ale je to strašne prevedené. -Po prvé, množstvo reklám je smiešne. Rozumiem reklame tu alebo tam, ale jedna sa zobrazí po KAŽDEJ hre – aj keď stlačíte tlačidlo ukončenia. -Po druhé, skákanie v tejto hre páchne. Stlačíte tlačidlo správne? Chlap neskáče. Posúva domácu lištu? Chlap skáče. -Po tretie, keď som prekonal úroveň 30, mapy sa stále opakujú a hra je len NUDA a OPAKUJE SA.
Beat Racing:Car & EDM Zene set
pridať ďalšie mapy... nudí ma to už opakovanie úrovní znova a znova. skvelé pre 1. 35 úrovní, kým nezačalo mrznúť a opakovať sa. Opravte to a veľmi rád vám dám 5 hviezdičiek.
Run Race 3D Športne igre ltd
MR KING COIN 2021 | BEZ ĽUDSKÉHO OVERENIA Získajte všetky zdroje ANGRY GRAN RUN-RUNNING GAME 【100% potvrdené! 】 ✓ Získajte zdroje jednoducho, rýchlo a
Toto je dobrá hra, ale na úrovni 13 sa to stále opakovalo a nemohol som ísť na ďalšiu. Existuje tiež veľa, veľa reklám, vždy keď zomriem, vždy je reklama. Prial by som si, aby som mohol robiť aj niečo iné ako skákanie a aby bolo do cieľa viac ako 2 ciest. Ale kvalita je dobrá, nemám žiadne oneskorenie a dizajn postavy je jednoduchý, čo je pekné.
Na začiatku zábavná hra, ale začína sa zdať, že hra zámerne podvádza. neustále sa zobrazuje pri každom ťuknutí na obrazovku. V jednom momente ste vpredu a potom, čo už viete, postava spomalí, nereaguje na vaše poklepanie alebo sa rozhodne ísť nesprávnou cestou. je to veľmi nepríjemné.